دسته‌بندی نشده

کوره هوفمن(هافمن) چیست؟ | صفر تاصد روش پخت آلمانی| Ajorplus

کوره هوفمن یا هافمن(Hoffmann klin) نوعی کوره می باشد که در صنایع پخت آجر، سرامیک و… مورد استفاده قرار میگیرد. این کوره در سال ۱۸۵۶ (در زمان جنگ جهانی دوم) توسط فردی به همین نام ابداع شد. دلیل نام گذاری آن نیز به همین علت است.  این کوره در گروه کوره های پیوسته یا مداوم قرار دارد. در این کوره، محصولات ثابت و آتش متحرک است.

مشخصات کوره ی هوفمن:

کورهٔ هوفمن، از تونل های  طویلی  به شکل حلقه یا بیضی ساخته می‌شود و با استفاده از دیواره‌ها یا تیغه‌هایی به اتاقک‌های کوچکتری تقسیم میگردد. اتاقک‌های این کوره ی آجرپزی از طریق دریچه هایی که بین تیغه های جداکننده قرار داده شده است، با یکدیگر در ارتباط هستند. هریک از این اتاقک ها دارای درب های خروجی هستند، که برای تخلیه ی بار، مورد استفاده قرار می گیرند. به این درها خمیره یا قمیره می‌گویند. اندازه ی  کوره ی  هوفمن نیز با استفاده از این درها بیان می‌شود، برای مثال یک کورهٔ ۳۲ قمیره‌ای، کوره‌ای است با ۳۲ درب که هر درب به یک اتاقک برای چیدن آجرها (یا سایر محصولات) مرتبط است. محل قرارگیری سوخت‌پاش‌ها نیز در سقف قرار دارد.

کارخانه ی آجر نقش جهان نیز، در حال حاضر مجهز به سه خط تولید از این کوره هاست. این کارخانه دارای ۳ خط آماده سازی خاک، ۲ خط تولید خشت تر( یکی سریع خشک(مدرن) و دیگری سلولی)، ۵ کوره ی هوفمن و تعداد ۲۲۰ عدد قمیر است. همچنین نقش جهان درحال آماده سازی طرح ساخت کوره ی تمام اتوماتیک(تونلی) است که تمام مراحل توسط ربات انجام میگیرد.

لذت خرید آنلاین آجر را امتحان کنید....

مراحل پخت آجر| از صفر تا رسیدن به کوره ی هافمن:

برای اینکه یک خشت آجر آماده و در اختیار شما قرار بگیرد چندین مرحله را سپری می کند. در این مقاله، مراحل پخت با استفاده از کوره ی هافمن که در کارخانه نقش جهان مورد استفاده قرار می گیرد را با یکدیگر بررسی می کنیم. ویدئوی مراحل تولید آجر از صفر تا صد را میتوانید از اینجا ببینید.

خاک نم دار

مرحله اول:

در مرحله ی اول خاک نم دار در سیلو ذخیره شده و بعد توسط نوارهایی به قسمت دیگری به نام والس منتقل میشود. در بالای نوار آهنرباهایی قرار دارد تا آخن های درون خاک را از آن جدا کند. سپس خاک نم دار به مخلوط کن منتقل شده و تبدیل به گل میشود. در قسمت بعد توسط پرس با فشار زیاد فشرده شده و تبدیل به خشت تر می شود. سپس خشت های تر توسط میز برش، متناسب با ابعادی که قصد تولید آجر را داریم، برش میخورند.

مرحله دوم:

در این مرحله خشت ها به قسمتی به نام الواتور منتقل می شوند تا به قسمت خشک کن منتقل شوند. خشت ها توسط فینگر ها( لیفتراک) به بخش خشک کن منتقل می شوند. بعد از اینکه خشت ها خشک شدند، با فینگر ها به بخش تخلیه منتقل می شوند، تا آماده ی انتقال به کوره های هوفمن شوند.

الواتور

الواتور های دارای فینگر جهت انتقال خشت ها به خشک کن

سالن های خشک کن

سالن های خشک کن

مرحله ی سوم:

کوره های هافمن

بعد از خشک شدن، خشت ها توسط فینگر ها به بخش تخلیه منتقل میشوند. سپس توسط واگن و تراکتورها خشت ها بارگیری شده و به کوره های هوفمن منتقل می شود. 

در داخل اتاقک های کوره ی هافمن خشت ها پخته میشوند. پس از اتمام پخت، خشت ها آماده ی بارگیری می شوند.

انواع کوره هافمن:

کوره ی  هافمن، به ۴ دسته تقسیم می شود. که پر کاربرد ترین و معروفترین آن دسته ی اول،  یعنی کوره ی حلقویست.

کوره هافمن
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۲ میانگین: ۴]
Summary
کوره هوفمن(هافمن) چیست؟
Article Name
کوره هوفمن(هافمن) چیست؟
Description
کوره هوفمن چیست؟ انواع کوره ی هافمن، چگونگی پخت محصول در کوره ی هافمن به چه صورت است؟ تاریخچه ی کوره ی Hoffmann
Author
Publisher Name
آجرپلاس
Publisher Logo

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *